white element-02

Under vann

Opplevelser under vann

Det finnes mange plasser langs Nordsjøvegen å dykke. Opplevelsene står i kø

Siden mennesket så ut over havet første gang, har man hatt et ønske om å komme seg under vann for å samle mat eller utforske. I begynnelsen dykket man uten noen form for utstyr, men det har utviklet seg frem til i dag hvor man oppholde seg under vann i lange perioder og fortsatt holde seg varm og komfortabel

Områdene langs Nordsjøvegen byr på fantastiske dykkeropplevelser. Det finnes vrak, grotter og dramatiske fjellformasjoner med overheng dekket av sjøanemoner. Lekre sandbunner og et rikt flora og faunaliv.
Vrakdykking er den mest spennende formen for dykking en kan delta på. Det er tusener av vrak som skjuler skatter og andre verdier. Plesielt langs Jæren. Vrakdykking er ofte grunnen til at mange personer begynner å interessere seg for dykking.

En kan melde seg inn i lokale klubber som driver både med fridykking og sportdykking.
Det arrangeres dykkerturer tilpasset dykkere på alle nivåer, fra båt eller land. Er du interessert i naturdykk, jaktdykk eller vrakdykk? Du finner alle typer langs Nordsjøvegen.
 

Dykking langs Nordsjøvegen

Copyright © Nordsjøvegen - Drive The Viking Path. Powered By New Mind | tellUs       •      Design & utvikling: DESTINO © Publiseringsløsning | Destinet