Oppsummering av søk

Campingplass

Bakkaåno Camping & Gjestegard

Bakkaveien, Fidje, 4380, Hauge i Dalane
Bakkaåno Camping & Gjestegard som ble etablert i 1993 er en idyllisk familiecamping på Sør-Vestlandet, mellom Egersund og Flekkefjord, langs Nordsjøvegen. Bakkaåno Camping & Gjestegard tilbyr en fin opplevelse i fredelige og flotte omgivelser langs Soknda...

Bed & Breakfast i Gamle Skudeneshavn

Nordnes 7, 4280 Skudeneshavn
Rom til leie i det kjente Norneshuset sentralt i Skudeneshavn. Bra standard. Intimt miljø. Ved sjøen i Gamle Skudeneshavn. Brygge. Uteplass.

Best Western Havly Hotell

Valbeggt. 1, 4006 Stavanger
Vårt hotell ligger midt i sentrum av Stavanger, i gangavstand til byens rikelige utvalg av butikker og restauranter.
Hotell

Best Western Plus Victoria Hotel

Skansegaten 1, 4006, Stavanger
Midt i Stavanger finner du Best Western Plus Victoria Hotel, helt nede ved havnen med flott utsikt over Vågen og Byfjorden.

Flybussen tar deg direkte fra flyplassen til hotellet. Kommer du med jernbanen eller sjøveien, er vi kun en kort spasertur unna...
Bobil

Bobilparkering i Flekkefjord sentrum

Grønnesveien, 4400, Flekkefjord
Bobilparkeringen ligger i Flekkefjord sentrum, like ved både sjø og shopping. Pris er pr. døgn som betales på automat rett i nærheten. 

Bobilcampen har gode fasiliteter som gratis sanitæranlegg, tømmestasjon, strøm, vann, offentlig grill, urtebed og ...
Bobil

Bobilparkering i Kristiansand

4611, Kristiansand S
Bobilparkering i Kristiansand. Dersom du trenger tilgang til strøm og andre fasiliteter kan du parkere på campingplassene. Roligheden Camping er nærmest sentrum, men også Hamre Familiecamping og Kristiansand Feriesenter har flotte forhold. 

Dersom du...

Bryne Kro og Hotell

Morènefaret 3. Postboks 420 N-4349 Bryne
Familiehotellet med personlig serice i hjemlig atmosfære. Hotellets trivelige restaurant, Kroa, er viden kjent for sitt gode kjøkken og vi har en stilfull bar med alle rettigheter

Byrkjedalstunet

Hunnedalsveien 3231, 4335 Dirdal
Mat, historie og ekte opplevelser. Byrkjedalstunet er et hotell hvor maten, historien og den jordnære, ekt eopplevelsen står i sentrum. Eget lysstøperi.

Campingplass ved Bjerkreimselva i Eigersund

Jærveien 190, 4373 Eigersund
Steinsnes Camping - Velkommen til ett koselig opphold på vår velstelte camping like ved Fv 44 - Nordsjøvegen

Farsund Fjordhotel

Farsund Fjordhotel, Lauervik Terrasse 14, 4550 Farsund
Velkommen til hotellet ved vannkanten i Farsund. Hotellet er et ideelt sted for familieferie, selskaper, julebord, aktiviteter, kurs og konferanse. Alle våre rom har terrasse vendt mot hagen og sjøen

Fidjeland Hytteutleie

Fidjeland, 4443 Tjørhom

Fjordbris Hotell

Østhusvikveien 609, 4150 Østhusvik
Fjordbris Hotell ligger i indre havn i Østhusvik. En nydelig havn skjermet av en stor, flott molo. Hotellet har 50m kailinje langs land og to flytebrygger som rommer mange gjesteplasser og plasser for egne båter.

Fjordbris Hotell & Ferieleiligheter

Østhusvikveien 609 - 4150 Rennesøy
Ferie på bryggekanten på Rennesøy

Grand Hotell Egersund

Johan Feyers gate 3
Restauranten, resepsjonen og loungebaren ble oppusset og innviet i 2011. 18 nye hotellrom, et funksjonelt auditorium, et eksklusivt styrerom og grupperom ble åpnet i 2013. I november 2015 stod ytterligere 21 rom og en stilig peisestue ferdig. Grand hotell Egersund er medlem av «De Historiske hotell» .

Haraldshaugen Camping

Krossvegen 5, 5515 Haugesund

Hellvikhyttene

Trosavigveien 213, 4375 Hellvik
Hellvikhyttene er nydelige helårshytter som lligger i sjøkanten på Hellvik, nord for Egersund. ( bilde kommer)

Hotell i vakkert kystlandskap

Mosterøyveien 661, 4156 Mosterøy
Utsein Kloster Hotell - Kurs, konferanse eller selskap på bryggekanten? Vi tilbyr uansett fantastiske omgivelser, god mat og personlig service.

Hytteutleie i det åpne jærlandskapet

Obrestad, Hå
Obrestad Hytteutleie - lei hytte under en mektig himmel og med storhavet som nærmeste nabo

Kongeparken Camping

Ålgård-slåtten 3, 4330 Ålgård, Rogaland, Norge
Hos oss er alle velkommen! Kongeparken Camping er lokalisert rett ved Kongeparken fornøyelsespark på Ålgård. Her har vi drevet hytteutleie og campingplass for Stavanger og Sandnes området i over 20 år. Vi er rike på fasiliteter, og ligger godt sentralt iforhold til mange populære reisemål.

Leiligheter i Ny- Hellesund

Kapelløya, Ny-Hellesund
Verftet ligger midt i Sørlandets flotteste skjærgård like utenfor Kristiansand. Her kan du overnatte i en av våre 19 moderne og komfortable utleieleiligheter eller arrangere selskap og konferanser

Lindesnes Havhotell

Lindesnes Havhotell, 4521 Lindesnes
Velkommen til Lindesnes Havhotell - et sted der været, maten, rekreasjonen og servicen gir en opplevelse av noe helt unikt, som du svært gjerne vil komme tilbake til

Lindesnes Utleieferie

Ramsland, 4521 Spangereid
Fine og prisgunstige leiligheter direkte ved sjøen. Leilighetsanlegget ligger i Ramslandsvågen på vei mot Lindesnes Fyr.Leilighetsanlegget ligger i Ramslandsvågen på vei mot Lindesnes Fyr.

Maritim Fjordhotel

Maritim Fjordhotel, Sundegata 9, 4400 Flekkefjord
Velkommen til hotellet på bryggekanten og ligger langs elva som deler Flekkefjord i to. Her finner du roen i all slags vær; sommer, høst, vinter og vår. Hotellet utgjør en sentral del av bybildet, og er et ideelt valg både i ferie- og forretning sammenheng.

Neset Camping

4741 Byglandsfjord
- perfekt beliggende langs østbredden av den 40 km lange Byglandsfjorden, ved Rv. 9 i nedre Setesdal, 13 km nord for Evje. Neset er en rolig 4- stjerners campingplass med svært mange stamgjester. Vi har 31 campinghytter til utleie og over 200 plasser med strømtilkobling.

Neset Camping

Neset,4741 Byglandsfjord

Norneshuset Overnatting i Gamle Skudeneshavn

Nordnes 7, 4280 Skudeneshavn
Bra standard. Intimt miljø. Ved sjøen i Gamle Skudeneshavn. Blant Britas nordiske perler, omtalt i Lonely Planet og i tyske, franske og engelske reiselivsmagasin.

Obrestad Hytteutleie

Håvegen 160,4365 Nærbø
Hytter i det åpne jærlandskapet under en mektig himmel og med storhavet som nærmeste nabo!

Ogna Camping

Nordsjøvegen 4061, 4364 Sirevåg
Å tilbringe dager ved en av Jærens fine sandstrender er en drøm for mange og på Ogna er det mulig å oppfylle slike drømmer nå. Å sitte i solnedgangen, nyte utsikten og bare kjenne på hvor deilig det er å leve…

Revsnes Hotell

Setesdalsveien 2031, 4741 Byglandsfjord
Vakre omgivelser for overnatting, kurs og konferanse eller et rolig opphold. Restaurant viden kjent for sine lokale spesialiteter. Mange spennende aktiviteter i nærområdet. Kun en times kjøretur fra Kristiansand. Velkommen til oss!

Revsnes Hotell

Setesdalsveien 2031, 4741 Byglandsfjord

Risør Hotell

Tangengata 16, 4950 Risør

Risør Hotell

Tangengata 16, 4950 Risør
Hotellet på bryggekanten i sentrum av Risør. Med Risør Akvarium som er Sørlandets eneste saltvannsakvarium som nærmeste nabo.
 c1a9563c-
Hotell

Rosfjord Strandhotell

Rosfjord, 4580, Lyngdal
Rosfjord Strandhotell er et familiedrevet hotell som ligger innerst i Rosfjorden i Lyngdal, med Sørlandsbadet som nærmeste nabo. Hotellet har totalt 67 rom. 54 av disse var nye sommeren 2008. De aller fleste rommene har terasse med flott utsikt over fjord...

Sageneset Feriesenter

Nesset, 4443 Tjørhom
Sirdalen sommer og vinter gir naturopplevelser du aldri vil glemme! Her bor du tett inntil noen av Norges beste villmarker. I elva svømmer bever, i skogen beiter elgen og på fjellet kan du treffe villrein.

Sandnes Camping Mandal

Holumsveien 133, 4516 Mandal
Sandnes Camping er en solrik og åpen camping plassert ved Mandalselva. Her kan man nyte fred og ro, og spasere i skogen på våre merkede turløyper.

Sirdal Høyfjellshotell

Fidjeland, 4443 Tjørhom

Sirdal Resort

Klattane149, 4443 Tjørhom
Studioleilighet med ski-inn/ski-out beliggenhet i Sirdal Skisenter. Koselig leilighet med eget kjøkken og alt du trenger, midt i hjertet av Hulderheimen. Umiddelbar nærhet til Kjerag Lodge Restaurant & Bar, Skiutleie, Barneområde, Alpinbakken og Langrennsløyper.

Sjøberg Ferie

Østhusvik, Hanasandveien 782, 4150 Rennesøy
Maritime opplevelser på Rennesøy. Sjøberg Ferie ligger på idylliske Østhusvik på Rennesøy, kun 30 min fra Stavanger. Her kan du overnatte i rolige omgivleser like i sjøkanten.

Sjøsanden Feriesenter

4504 Mandal
Velkommen til Sjøsanden Feriesenter! Foruten strand, lekemuligheter for barn, minigolf, servering og diskotek tilbyr feriesenteret deg diverse overnattingsmuligheter. Vi har 300 telt/campingplasser, leiligheter, hytter og motell
Hotell

Sogndalstrand kulturhotell

Sogndalstrand, 4380, Hauge i Dalane
I det gamle ladestedet Sogndalstrand - tre mil sør for Egersund - finner du Sogndalstrand kulturhotell.

Sogndalstrand kulturhotell består av 10 hus. I nyrestaurert tredrakt fra 1800-tallet tar hotellet imot reisende med varme og vennlighet. Det er igje...

Sogndalstrand Kulturhotell

Strandgata 22, 4380 Hauge i Dalane

Sola Strand Hotell

Axel Lunds veg 27, 455 Sola
Moderne komfort i fantastiske omgivelser. Sola Strand Hotel ligger ideelt plassert i inspirerende omgivelser med kort vei til Stavanger, Sandnes og Stavanger lufthavn Sola. Solastranden ligger like utenfor hotellet, er 2300 meter lang og ble kåret til den sjette beste sandstranden i verden av den anerkjente britiske avisen Sunday Times.

Spa -hotell Velvære

Vågavegen 44, 4130 Hjelmeland
VI ligger midt i Ryfylke langs Nasjonal Turistveg Ryfylke, RV 13. 1 time fra Preikstolen, 1,5 time fra Stavanger, 2,5 time fra Haugesund. Alle rom med fjordutsikt. Restaurant, spa- avdeling og gjestehavn.

Steinsnes Camping Egersund

Jærveien 190, 4373 Eigersund

Steinsnes NAF Camping

Jærveien 190, 4373 Eigersund
Vi ønsker velkommen til et hyggelig camping opphold ved Bjerkreimselva i Eigersund! Campingplassen ligger ved Fv. 44 – Nordsjøvegen – ca. 3 km. nord for Egersund sentrum. Den internasjonale sykkelruten “The North Sea Cycle Route” går rett i nærheten.

Suleskard Fjellsenter

Suleskard, 4443 Tjørhom
Ypperlig overnattingssted for dem som vil dra på utflukt til Lysefjorden og Kjerag!

Sølvgarden Hotell og Feriesenter

Setesdalsvegen 3218, 4748 Rysstad
Hotell

The Bølgen & Moi Hotel Utsikten Kvinesdal

Utsikten 1, 4480, Kvinesdal
Nye Utsikten Hotell åpnet i mai 2008, og er et flott og helhetlig produkt som er lokalisert innerst i Kvinesdal i Vest-Agder. I september byttet hotellet navn til The Bølgen & Moi Hotel Utsikten Kvinesdal.

Rommene:
Hotellet har 85 rom, hvorav 24 er s...
Hotell

Utstein Kloster Hotell

Mosterøyveien 661, 4156, Mosterøy
Ute i havgapet på Mosterøy ligger Utstein Kloster Hotell.

Turen ut fra Stavanger sentrum tar 25 minutter med bil/buss. Hotellet er et annerledes møtested for bedrifter, feriefolk, foreninger og lag som ønsker noe mer enn det hverdagen kan by på.
Uts...

Verftet Ny- Hellesund

Ølberg Camping

Ølberg Havnevei, 4054 Tjelta
Ligger ved Ølbergstranden, en populær familie - badestrand med et hyggelig havnemiljø med kiosk og restaurant! Ølbergstranda er et flott utgangspunkt for turer langs sjøen. Merket tursti

Utforsk Nordsjøvegen

Ting å gjøre
Hva skjer
Overnatting
Søk
Søk
Søk
Copyright © Nordsjøvegen - Drive The Viking Path. Powered By New Mind | tellUs       •      Design & utvikling: DESTINO © Publiseringsløsning | Destinet