Neset Camping

Velkommen til oss!

- perfekt beliggende langs østbredden av den 40 km lange Byglandsfjorden, ved Rv. 9 i nedre Setesdal, 13 km nord for Evje.
Neset er en rolig 4-stjerners campingplass med svært mange stamgjester. Vi har 31 campinghytter til utleie i tillegg til over 200 plasser med strømtilkobling for de som ønsker dette.
På Neset camping legger vi vekt på gode fasiliteter. Vi har tre moderne sanitæranlegg med fliselagte vegger og gulv og nytt sanitærporselen for våre gjester.  Uansett hvor du slår det til på campingplassen er det kort vei til ett av anleggene. Dusj er inkludert i prisen.
Campinghytter
Vi har 31 campinghytter i ulik størrelse og utforming. Alle hyttene har kjøleskap, kokeplater og utemøbler. Hyttene har enkel standard. 
Aktiviteter:
Vi har en strandlinje på 1600 meter. Vår barnevennlige badeplass har sandbunn og viktigst for barnefamilier - den er langgrunn. Her vil barna kunne leke under trygge forhold. For de større og svømmedyktige har vi vanntrampoline og en liten vannsklie
Byglandsfjorden er ca 20 km lang og fiskerik. Du kan leie robåt, båt med motor, kano og kajakk. Det er flere fine utfluksmål i nærheten.
Vår store hoppepute er en samlingsplass for barn og unge. Her kan de hoppe langt tryggere enn på en trampoline.
 

Kontaktinformasjon

Neset Camping Adresse:
Neset,4741 Byglandsfjord
 
Nettside:
 
Åpningstider:

Også i nærheten

Amerikanske Lista
Arkelogisk Museum
Bakkaåno Camping & Gjestegard
Bokn Bygdemuseum
Brusand Camping
Bryne Kro og Hotell