Sjøberg Ferie

Sjøberg ligger i rolige omgivelser godt skjermet for vær og vind. Dette gir rike muligheter for fiske i smule farvann og skjærgårdsopplevelser på øyene i nærheten. Flere av de gode fiskefeltene i området ligger kort vei unna. Du kan enten komme med egen båt og legge til ved vårt kaianlegg, eller leie båt.

I området finnes det gode turmuligheter, både for lange spaserturer eller for en tur på sykkelen. Rennesøy kommune har også mange serverdigheter å by på blant annet Utstein kloster på Mosterøy, middelalderkirken på Sørbø. På Austre Åmøy finnes også helleristninger.

I umiddelbar nærhet finnes butikk som selger dagligvarer og utstyr av mange slag, samt bensin. Vikevåg er kommunens sentrum. Her finner du bank, post, apotek og legekontor.

Vi kan også tilby kurs og konferanser for grupper på inntil 70 personer. Har dere en stor dag dere vil feire, eller kanskje skal vennegjengen på tur? Vi kan tilby en variert meny.
Leilighetene har: Wifi, Tv, Oppreide senger klar til bruk.dusj
boblebad
badstue
vaskemaskin
tørketrommelKjøkkenet er fullt utstyrt. Stuen er stilfullt møblert og har tv å wifi. Leilighetene varierer i størrelse fra 3 sengeplasser til 12 sengeplasser. Leilighetene med 3 til 4 sengeplasser har ikke boblebad og badstue, men holder likevel samme høye standard.

Kontaktinformasjon

Sjøberg Ferie Adresse:
Østhusvik, Hanasandveien 782, 4150 Rennesøy
 
Telefon:
+47 90046118 / +47 99548668
 
Åpningstider:

Også i nærheten

Amerikanske Lista
Arkelogisk Museum
Bakkaåno Camping & Gjestegard
Bokn Bygdemuseum
Brusand Camping
Bryne Kro og Hotell