white%20element-02

Anbefalte rundreiser

Turforslag:

Kristiansand - Nordsjøvegen til Stavanger, Rennesøy, Bokn, Karmøy og så til Haugesund. Videre E13 til Røldal, Haukeligrend, ned til Hovden og Bykle. Fra Flateland til Dalen, Høydalsmo, Morgedal og Seljord. Fra Seljord så tår så rute ned til Bø i Telemark, Langesund og strandkysten og alle de hvite byene tilbake til Kristiansand. Varighet 10-14 dager. Totalt ca 1070 km.

Rute 1: Kristiansand – Nordsjøvegen til Sandnes. Videre til Ålgård, Byrkjedal, Tjørhom, Sirdal og Suleskarvegen til Brokke og Bygland i Setesdal. Derfra ned via Byglandsfjorden og til Evje, Vennesla og Kristiansand. Varighet ca. 5-7 dager. Totalt ca 649 km.Rute 2: Kristiansand – Nordsjøvegen til Stavanger, Rennesøy, Bokn, Karmøy og så Haugesund. Videre E13 til Røldal og Haukeligrend, ned til Hovden, Bykle, Brokke og ned via Byglandsfjorden og til Evje, Vennesla og Kristiansand. Varighet ca. 7-10 dager. Totalt ca. 863 km.


Rute 3: Kristiansand – Nordsjøvegen til Stavanger, Rennesøy, Bokn, Karmøy og så til Haugesund. Videre E13 til Røldal, Haukeligrend, ned til Hovden og Bykle. Fra Flateland til Dalen, Høydalsmo, Morgedal og Seljord. Fra Seljord så tar en så ruten ned til Bø i Telemark, Langesund og langs kysten og alle de hvite byene tilbake til Kristiansand. Varighet 10-14 dager. Totalt ca. 1070 km.

Anbefalte stopp og opplevelser langs reiseruten

Byrkjedalstunet
Elgtun
Fidjeland Hytteutleie
Flekkefjordbanen
Gjesdal Butikk og Kro
Grand Hotell Egersund
Haraldshaugen Camping
Joker Sinnes
Neset Camping
Norsk Oljemuseum
Revsnes Hotell
Risør Hotell
Sageneset Feriesenter
Sandnes Camping Mandal
Sirdal Huskyfarm
Sirdal Høyfjellshotell
Sirdal Skisenter
Sogndalstrand Kulturhotell
Sola Strand Hotell
Steinsnes Camping Egersund
Sølvgarden Hotell og Feriesenter
Trollaktiv
Verftet Ny- Hellesund