Sirdal Høyfjellshotell

Oversikt
Detaljer
Møtefasiliteter
Denne beskrivelsen er ikke tilgjengelig på ditt språk. Klikk her for å lese den på engelskLukk beskrivelseSirdal Høyfjellshotell ligger på Fidjeland, øverst i Sirdal kommune 650 meter over havet. 

Hotellet ble åpnet i 1986, påbygd i 1990, og i 2010 ble hotellrommene og en del av fellesrommene totalrenovert. Hotellet er tilrettelagt for alt fra  familiesamlinger til møter og konferanser, tur og fritidsaktiviter.

Hotellet ligger i et spennende fjellområde med skitrekk, turløyper Hilleknuten 1209 og Jogledalen. Dette gjør at hotellet er blitt Sør-Rogalands vinterparadis for hele familienog et utmerket utgangspunkt for turer til Kjerag, Lysebotn og Preikestolen.

Sommer som vinter har hotellet gleden av å ønske gjester fra hele Europa velkommen.

Kurs- og konferansegjester kommer fra hele Sør-Norge, med hovedvekt på Rogaland og Agder. Konferansepakkene tilpasses kundens behov, og et avbrekk med  teambuildingsaktiviteter setter prikken over i'en.  

Hotellet kan arrangere alt fra store til små konferanser da det har et stort møtelokale; Løå, og flere små.  Løå er også selskapslokalet hvor det dekkes til fest; det være bryllup eller andre feiringer.

Fasiliteter: 65 rom alle i utgangspunktet doble, restaurant, barer/fotballpub, dagligstue, lekerom, terrasse for solfylte dager, svømmebasseng med  saunaer, utendørs klatrevegg, skitrekk, oppmerkede turløyper samt golfbane i nærhet av hotellet.
 

For sosiale samlinger foreslås Langhuset - bygget etter inspirasjon fra vikingenes langhus, åpen grue, med langbenker og skinnfeller, her  serveres lettere måltid.

Hotellet tilbyr også: Julebord – nyttårsfeiring - vinterferie – påskeferie.

Hotellets kjøkken har fokus på kosthold, og tilbyr mat og drikke som  tilpasses enhver anledning.

VELKOMMEN TIL HOTELLET MIDT I NATUREN! 

Kontaktinformasjon

Sirdal Høyfjellshotell Adresse:
Jogledalsveien 113, 4443 Tjørhom
 
Telefon:
+47 38377400
 
Åpningstider:

Også i nærheten

Amerikanske Lista
Arkelogisk Museum
Bakkaåno Camping & Gjestegard
Bokn Bygdemuseum
Brusand Camping
Bryne Kro og Hotell