Sola Strand Hotell

Moderne komfort i fantastiske omgivelser

Sola Strand Hotel ligger ideelt plassert i inspirerende omgivelser med kort vei til Stavanger, Sandnes og Stavanger lufthavn Sola. Solastranden ligger like utenfor hotellet, er 2300 meter lang og ble kåret til den sjette beste sandstranden i verden av den anerkjente britiske avisen Sunday Times.

Fasiliteter

Selve hjertet i hotellet er den originale peisen fra 1914 som står sentralt i resepsjonsområdet. Lun peisvarme, deilig lukt og koselig knitring gir gjestene en god velkomst.

Sola Strand Hotel består av et flott og åpent resepsjonsområde, 139 lyse og trivelige rom med til sammen 236 sengeplasser, Strandbaren med tilhørende uteområde, restaurant med et førsteklasses kjøkken, vinkjeller, flotte selskapslokaler og tre moderne konferansesentre med totalkapasitet inntil 300 personer samt Nordsjøbadet Spa. På hotellets uteområde finnes tennisbane, og vi har også et trimrom hvor våre gjester kan nyte utsikten til sanddynene og himmelen mens dagens trening gjennomføres. Trimrommet ligger i Badehuset og er åpent 06:00-23:00.

Myke sanddyner, langstrakt jærstrand og endeløst hav ligger like utenfor hotellet.

Sola Strand Hotel er medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder.

Kontaktinformasjon

Sola Strand Hotell Adresse:
Axel Lunds veg 27, 455 Sola
 
Telefon:
+47 51 94 30 00
 
Åpningstider:

Også i nærheten

Amerikanske Lista
Arkelogisk Museum
Bakkaåno Camping & Gjestegard
Bokn Bygdemuseum
Brusand Camping
Bryne Kro og Hotell