top of page

Bakkaåno camping & gjestegard

Oppdatert: 15. mar. 2023

Velkommen til hyggelig familiecamping i naturskjønne Sokndal. Overnatt i siloen eller andre deler av den gamle driftsbygningen eller små og store campinghytter. Vi har oppstillingsplasser og teltområde og to sanitœranlegg.Overnatting i totalrenovert silo, låve, høyløe, hytter og camping i Sokndal


I Sokndal ligger campingplassen Bakkaåno Camping & Gjetsegard med overnattingsmuligheter for de fleste. Våre produkter variere fra unike opplevelser til enklere overnattingsalternativ; du kan overnatte i siloen eller andre deler av den gamle driftsbygningen eller små og store campinghytter. Vi har oppstillingsplasser og teltområde og to sanitœranlegg. Vi har i tillegg helårsplasser mellom bakkar og berg ut mot elva, og omegn. Vi har også selskaps- og konferanselokaler med mulighet for pakkepriser. Vi har godkjent kjøkken og kan tilby servering ved forhåndsbestilling.


Siloen består av to små leiligheter, «Silostovo» og «Siloloftet». Rommene i siloen er vårt mest populœre overnattingsplass i gjestegarden med sin sjeldne form og spennende karakter. Leilighetene har kokemuligheter og kjøleskap. Rommene passer for 3/4 personer. Egen inngang til begge rom og veranda med morgensol (siloloft) og ettermiddagssol (silostuo). Muligheter for leie av sengetøy og kjøp av utvask.Den gamle låven på garden er blitt restaurert til tre rom, to bad med en storstue med TV. De individuelle rommene har kokemuligheter, vask og frokostbord i tillegg til soveplassene. En lang felles veranda med bord finnes utenfor rommene og gir en fin utsikt over campingplassen. Inne i fellesarealet er det også mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker. Låven er den største delen av gjestegarden vår, som er det unike produktet vi tilbyr våre gjester. De tre rommene passer flott til grupper som skal på samme arrangement eller en storfamilie som trenger flere rom og litt mere plass.Priser er per rom. Muligheter for leie av sengetøy og kjøp av utvask.


Løa ble i gamle dager brukt til vinterlagring av høy til dyrene. I dag er høyløa delt i to etasjer med selskapslokale nede og rom oppe. I Løo kan vi tilby to separate rom med eget bad med dusj og toalett som egner seg for 2-4 personer. Hvert rom har kokemuligheter, kjøkkenutstyr og kjøleskap. En stor felles terrasse med sittemuligheter og med morgensol og ettermiddagssol gir en fin mulighet til utekos på sommeren.

Små hytter

Mest populœre: Småhyttene er 14m2 ett-roms hytter med sengeplass til 2-3 mann (køyeseng med dobbeltseng nede). Hyttene har kokemuligheter og kjøleskap. Gangavstand til felles dusj, toalett og vannpost 50-100m.


5-mannshyttene er 20m2, ett-roms hytter med sengeplass til 5 personer med kokemuligheter og kjøleskap. Gangavstanden til sanitæranlegg er 50m. Hyttene heter Morgensol og Aftensol men har stort sett sol hele dagen.


Solhaugen ligger på en haug og har en liten hageflekk med utsikt over elva. Hytta er på 40 kvadratmeter og har to soverom (køyeseng med halvannen-seng nede) og en hems og eget bad. Hytta har kokemuligheter, mikrobølgeovn, innlagt vann og kjøleskap. Det er TV i hytta med tilkoblet RiksTV.

Besøksadresse: Bakkaveien, Fidje, 4380 Hauge i DalaneTelefon: +47 51 47 78 52

 

278 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page