Brusand Camping

Bobil, camping, hytter & helårsplasser like ved Nordsjøvegen. Rett der det flate, imponerende Jærlandskapet begynner. Her er en flott kontrast mellom hav, strand, flatland og fjell.


Brusand ligger i Hå kommune, rett der det flate, imponerende Jærlandskapet begynner. Her er en flott kontrast mellom hav, strand, flatland og fjell.

Brusand Camping AS ligger i flott Jærlandskap helt nede ved en av Norges fineste badestrender med fantastiske bade- og surfemuligheter. Vi har de fleste fasiliteter og beliggenheten gir også gode muligheter til opplevelser og utflukter i nærmiljøet.

Vi har de fleste fasiliteter og beliggenheten gir også gode muligheter til opplevelser og utflukter i nærmiljø og regionen.

Du finner oss ca 60km fra Stavanger og ca 30 km fra Egersund. Nærmeste tettsted er Vigrestad og Brusand. Området rundt plassen er definert som landskapsvernområde. Den lille øye Raudnen rett utfor Brusand Camping er fredet fuglekoloni.

Beliggenhet er fin, helt nede ved en av Norges fineste badestrender, ca. 5 km lang med hvit sand og store sanddyner.

Brusand er et supert sted for fiske. Enten det gjelder elvefiske, havfiske eller innlandsfiske. Vi har også  3 lakselver som naboer: Ognaelva, Håelva og Fuglestadelva. Sistnevnte renner ut i sjøen ved campingen.

For turgåere er mulighetene ypperlige, en tur langs strendene eller en liten fjelltur.

Fra Synnes-varden kan en se utover 12 prestegjeld. Her finnes også den kjente statuen Steinkjerringå. Det finnes mange severdige krigsminnesmerker.

Det går flotte turløyper til flere av disse.

Rett i nærheten ligger også Ogna Golfklubb.


Besøksadresse: Brusand Camping AS, Nordsjøveien 3769, 4363 Brusand


Booking: www.brusand-camping.no kari@brusand-camping.no


Telefon: +47 936 25 823


252 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Fyrferie