top of page

Lindesnes Havhotell

Oppdatert: 20. jan. 2023

Lindesnes Havhotell ble åpnet i 2010 som Scandic Lindesnes. Med sine 77 hotellrom og 77 leiligheter var det et løft for hele regionen.

Lange, lyse sommerkvelder. Duften av sjø og salt. Gleden over napp på stanga. Sand mot nakne tær. Fiske krabber i fjæra mens solen er lav. Nyte livet og sommerens gleder.

Lindesnes Havhotell er et nytt og moderne hotell, og dette avspeiles i standarden på overnatting. Hotellrom og leiligheter er innredet i en skandinavisk lys stil som relflekterer det åpne landskapet og det spesielle lyset som finnes her på sørtuppen av Norge. Design og fargeskale er valgt ut fra et ønske om at du som gjest skal kunne senke skuldrene, sove godt og finne ro og balanse her hos oss. Et opphold hos oss skal gi energi, til en lang dag med kurs og konferanse - eller en dag stappfull med aktiviteter sammen med din familie og venner. Velg mellom overnatting i leilighet eller hotellrom.


Hotell

Hotellrommene på Lindesnes Havhotell oser av kvalitet og framstår lyse og trivelige. Her vil du sove godt! Det finnes 77 hotellrom, hvorav 9 er universelt utformet.


Leiligheter

For familietid, for vennetid eller kanskje bare for deg selv når du ønsker mer plass.

Her har du mulighet til å nyte et egenkomponerte måltid i et velutrustet kjøkken, kanskje har du selv stått for fangsten? Leilighetene framstår nye, romslige og komfortable, med et tidløst skandinavisk design. Det finnes to typer leiligheter, til 4 eller 6 personer, men felles for dem begge er nærheten til sjøen og egen balkong.


Spa/trening

Alle våres gjester har tilgang til vår velværeavdeling som har stort boblebad, 2 badstuer, solarium og treningsstudio. SPA behandlinger kan ordnes på forespørsel i våre behandlingsrom.


Restauranten UNDER

Naturskjønne omgivelser, et velrenommert kjøkken, personlig service, skreddersydde opplevelser og fleksibilitet har alltid preget et kurs og konferansebesøk på Havhotellet. Sammen med under har vi nå mulighet til å tilby en pakke ulikt alt annet.


Besøksadresse: Bålyveien 50, 4521 SpangereidTelefon: +47 38 60 08 00

 

394 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page