Lyngdal Inn

Lyngdal Inn ble bygget av Anton Lindland i 1983, og var fra starten et naturlig samlingspunkt langs veien. Kafeen ligger like ved E-39 i Lyngdal kommune, midt i fylket. I 2012 ble det foretatt en utbygging og oppussing av kafeteriaen, og den fremstår nå som en amerikansk Diner i lyse og trivelig lokaler. Vi har nå ca. 150 sitteplasser, og har alle rettigheter.

Hos oss får du hjemmelaget mat der alt er laget fra bunnen av, men vi har også fast food for dem som er på farten og må ha noe raskt.

Kjører du langs E-39 og skulle gjerne tatt en matbit på en kafeteria i Lyngdal? Vi har koselige og renoverte lokaler fra 2012 og serverer god og hjemmelaget mat til overkommelige priser. Hos oss får du hjemmelaget mat der alt er laget fra bunnen av, men vi har også fast food for dem som er på farten og må ha noe raskt.


Kommer du innom oss på vår og sommerhalvåret, kan du nyte maten på vår herlige uteservering, der vi har plass til ca. 40 gjester. Vi har stor parkeringsplass som ligger nesten vegg i vegg med Handelsparken.


Besøksadresse: Mandalsveien 41, 4580 Lyngdal


Booking: lyngdalinn.no rita@lyngdalinn.no


Telefon: +47 38 34 61 73


16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nordsjøvegen magasinet

OPPLEVELSER SOM SOM PERLER PÅ EN SNOR

Nordsjøvegen byr på et stort mangfold av opplevelser langs hele reiseruten. Bruk en dag, en uke eller en måned. Uansett hvor lang din reise blir, vil du oppleve et stort mangfold av opplevelser.

 

Les magasinet online

 

Kontakt oss 

På grunn av Coronaviruset kan informasjon om åpning og besøk avvike - se nettsidene til bedriftene for mer info 

Nordsjøvegen
Grenseveien 21, 4313 Sandnes
Telefon: 47 30 70 75
E-post: post@nordsjovegen.no

 

© 2020 Nordsjøvegen. DesignStrek