top of page

Rosfjord Strandhotell

Oppdatert: 8. mar. 2023

På Rosfjord Strandhotell kan du oppleve den virkelig gode ferien for hele familien. Hotellet ligger lett tilgjengelig ved kysten midt i Vest-Agder. Den langgrunne sandstranden og Sørlandsbadet ligger i umiddelbar nærhet. Vårt kjøkken er viden kjent for gode matopplevelser, både for små og store ganer.

Et besøk hos oss skal være både avslappende og fylt med minnerike opplevelser for alle. Uansett om du kommer til oss på ferie, konferanse, selskap eller middagsgjest, har vi lagt til rette for dette. Spennende aktiviteter og arrangementer, og alle fasiliteter tilgjengelig, håper vi å skape begeistring hos alle familiens medlemmer.

Rosfjord Strandhotell er kjent for sin gjestfrihet og sin beliggenhet ved strand og sjø. Du kan komme hit som feriegjest, som kursdeltager eller på idrettssamling og stole på at hotellet vil sørge for kvalitet på alle hold.

Lyngdal byr på noe av det aller beste av hva Sørlandet kan tilby. I Lyngdal finner du Sørlandsbadet - et badeland og rekreasjonssenter med aktiviteter for hele familien. Overnattingen gjør du enten på det barnevennlige Rosfjord Strandhotell i Lyngdal


Overnatting

Rosfjord er en av Sørlandets eldste reiselivsaktører. Rosfjord Strandhotell er en 4. generasjons familiebedrift, og selv om mye har forandret seg, er fortsatt kjernen i det vi tilbyr det samme – gode opplevelser, alene eller sammen med venner, familie eller kolleger!

Det hele begynte i 1934 da Isabella Ubostad opprettet en leirplass i dette herlige landskapet. I alle år siden har hennes etterkommere ønsket gjester velkommen til frisk sjøluft og god energi. I dag er Rosfjord Strandhotell en ledende leverandør av opplevelser, med familien Ubostad som oppmerksomt vertskap.


Matopplevelser

På Rosfjord lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet vi er glad i lokalforankret mat og benytter oss villig av Sørlandets rike spiskammers. Vi går likevel aldri på kompromiss med kvaliteten. Må vi reise lenger for å finne de beste råvarene, så gjør vi det for deg.

Vi har komfortable fasiliteter, fantastisk mat, spennende aktivitetstilbud og god personlig service. Her vil du føle deg hjemme. Rosfjord Strandhotell gjør alltid sitt ytterste for å gi din ferie den rammen den fortjener.

Besøksadresse: Rosnesveien 25, 4580 LyngdalTelefon: +47 38 34 01 00

 

293 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page