top of page

Sola Strand Hotel

Oppdatert: 13. des. 2022

- få pulsen der du vil ha den


Pulserende liv på sommeren, et sted for hvilepuls på vinteren. Panoramautsikt over Nordsjøen, kjøkkenet serverer retter med lokale tvister og et spa som gir deg en følelse av velvære og total avslapping. Her på Solastranden hviler en unik atmosfære som får pulsen der du vil ha den


Eat, sleep and repeat?

Behov for påfyll av energi? Kvalitetstid med hverandre? På Sola Strand Hotel har du alle muligheter for å senke skuldrene og lade batteriene. Møt hverdagen igjen med ny giv og et smil etter et opphold hos oss. Her kan dere nyte solnedgangen, utsikten og Sola Strand Spa. Dere kan gå turer langs verden vakreste strand, Solastranden – eller bare kose dere med nydelig mat og god drikke i vår populære restaurant.


Sola Strand Spa

Som om ikke to tusen meter sandstrand med tilhørende utsikt er spa nok i seg selv. Hos oss finner du åtte behandlingsrom og velværeavdeling med basseng, badstuer, fotbad, kaldtvannskulp og deilige avslapningsområder.

Vår spameny inneholder alt fra klassisk ansiktsbehandling til mineraliserende terapibad med 200 jetstråler. Finn deg til rette, la øynene hvile på havet og evigheten og overlat resten til spaterapeuten.


Les mer her: solastrandhotel.no/


Her finner dere oss:

Sola Strand Hotel

Axel Lunds veg 27

4055 Sola, Norge


Tlf. +47 51 94 30 00233 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page