Sola Strand Hotell, Sola

Langt fra hverdagen. Et kvarter fra Stavanger. Bo blant sanddynene på Solastranden, en av Norges fineste strender. Adresse midt på Nordsjøvegen. Like ved en av landets største fornøyelsesparker. Et slag golf ? Fem minutter unna. Aromamassasje? Hotellet har eget spa. Hundre års historie, vertskap som bryr seg og måltider du husker.


Sola Strand Hotel er stolt medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder. De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av noen av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. 65 hoteller, 26 spisesteder og 2 båter er medlem av gruppen. For å få tildelt en slik tittel kreves det et bevisst forhold til vertskapsrollen, der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi.

Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, like utenfor Stavanger.

Vi tilbyr 135 hotellrom, moderne konferansesentre, et anerkjent kjøkken, førsteklasses restaurant, unike selskapslokaler og Nordsjøbadet Spa. Sola Strand Hotel er medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder


Nordsjøbadet Spa

På Sola Strand Hotel, like utenfor Stavanger, finner du Nordsjøbadet Spa. I sanddynene utenfor bøyer marehalmen seg for havbrisen mens Nordsjøen glitrer i solskinnet. Naturen som omgir Nordsjøbadet Spa er som balsam for kropp og sjel.

Vi tilbyr åtte behandlingsrom, basseng med motstrøm, tre badstuer, kaldtvannskulp, fotbad og deilige avslapningsområder. Her kan du nyte et bredt utvalg profesjonelle spabehandlinger, alle inspirert av våre omgivelser. Kombiner gjerne besøket i Nordsjøbadet Spa med et besøk i Strandbaren eller i vår restaurant hvor man kan nyte et måltid og forfriskninger som en fin avslutning på spabesøket.

Vi anbefaler å bestille spabehandling i god tid før besøket. Ta en titt på vår behandlingsmeny her. Alle våre behandlinger inkluderer inngang til vår velværeavdeling.

Velkommen til oss for en frydefull sanseopplevelse, avkobling og påfyll av energi!


Restaurant

Med vår idylliske beliggenhet i sanddynene på Solastranden, over hundre års historie i vegger og tak, et anerkjent kjøkken og et vertskap som setter sin stolthet i å ta godt vare på våre gjester skaper vi en helt spesiell ramme rundt hverdagsfester og markeringer av livets merkedager.


Besøksadresse Nordsjøvegen, Axel Lundsv. 27, NO-4055 Sola, Norge

Booking: www.sola-strandhotel.no booking@sola-strandhotel.no


Telefon: +47 51 94 30 00


199 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kvitsøy

Fyrferie