sykkel1.jpg

#NORDSJØVEGEN

Kristiansand - Mandal

Etappe 1

Denne strekningen er nokså lett å sykle med litt kronglete å finne frem på. Følg de små røde sykkelskiltene. 

Hele dette strekket er ca. 59 km langt og tar ca. 3 timer og 40 min å sykle. Vi anbefaler selvsagt at dere legger inn flere stopp langs ruten. 

 

Sykkelturen hit: 

Fra Kristiansand tar en retning vestover og svinger inn på Tryms vei og så inn på St. Olavs vei, for så å svinge til venstre inn på Østerveien/ Fv471. Når en kommer til rundkjøringen skal en ta 3 avkjørsel ut til Vågsbygd. Sving inn på Holskogveien og følg denne i 11,7 km.

Følg Fv456 til en skal Svinge inn på Hølleveien( Fv456). Fortsett på Tangvallveien og så Lundeveien. Etter 1,2 km svinger en inn til venstre og inn på Leireveien i 4,0 km. Fortsett på Røsstadveien i 4,6 km før en svinger svakt til venstre og inn på Åloveien, for så å svinge til høyre og inn på Tånevigveien. Etter 750 meter sving til venstre inn på Gamle Søgnevei i 1,6 km. Sving så til høyre på Harkmarksvegen i 1,9 km, sving så inn på Tregdeveien. Følg denne i 12,6 km. Følg skilt mot Kristiansandveien  / E39. Følg langs E39 i 1,4 km. Fortsett på Fv201 til Mandal sentrum. 

Disse anvisningene er kun til planleggingsformål. Du kan oppleve at veiarbeid, trafikk, vær eller annet fører til at forholdene avviker fra kartresultatet, og bør planlegge ruten din deretter. Følg alltid skilting og annen vei-informasjon underveis.

Her kan du følge sykkelruten: 

https://goo.gl/maps/PNkviWvXSKLiTA3o6

Denne kan både sendes til mobilen din og/eller skrives ut. 

Opplevelser langs ruten

Neste etappe mot nord