#NORDSJØVEGEN

Opplevelser som perler på en snor

Nordsjøvegen byr på et stort mangfold av opplevelser langs hele reiseruten.
Bruk en dag, en uke eller en måned. Uansett hvor lang din reise blir, vil du oppleve et stort mangfold av opplevelser.

Her ligger de, bygdene og byene langs Sørvest-Norges kyst, akkurat som de har gjort i hundrevis av år.

Stundom kan det virke som at tiden har stått stille og at disse små stedene langs kysten ikke har oppdaget den iherdige utviklingen som ellers raser verden rundt.

Hvitmalte trehus, fargeglade båtstøer og sjøbuer, gårdsbruk og bygde-sentrum langs hele kysten. Det er en karakteristisk arkitektur man finner langs kysten av Sørnorge, og kystkulturen med sine tradisjoner går flere hundre år tilbake og gjør seg fremdeles gjeldende mange steder i dagens mange kystsamfunn.

Utvalgte stoppesteder danner Nordsjøvegen reiserute. Og her finner du det meste du kan ønsker deg av en ferie. Shopping i koselige nisjebutikker, trange gater, små caféer og restauranter, hoteller med særpreg, naturen som strekker seg fra kilometervis lange strender til gammel skog, fjelltopper og kulturlandskap, festivaler, konserter, teater og ballett.

Opplevelsene ligger som perler langs hele reiseruten, for både voksne og barn. Ett tips er å bruke litt tid, og mange stopp, mest fordi naturen er så overveldende vakker. Nordsjøvegen leder deg på en reise i et  herlig mangfold, og et spennende stykke Norge.

Nordsjøvegen magasinet

OPPLEVELSER SOM SOM PERLER PÅ EN SNOR

Nordsjøvegen byr på et stort mangfold av opplevelser langs hele reiseruten. Bruk en dag, en uke eller en måned. Uansett hvor lang din reise blir, vil du oppleve et stort mangfold av opplevelser.

 

Les magasinet online

 

Kontakt oss 

På grunn av Coronaviruset kan informasjon om åpning og besøk avvike - se nettsidene til bedriftene for mer info 

Nordsjøvegen
Grenseveien 21, 4313 Sandnes
Telefon: 47 30 70 75
E-post: post@nordsjovegen.no

 

© 2020 Nordsjøvegen. DesignStrek