top of page
image001_edited.jpg

Klepp - Sola - Stavanger 

Etappe 8

Fra Klepp sentrum er det flatt og fint når en sykler retning Sola og Solastranden til Stavanger by. Selv med litt motvind fra nord er dette en lett strekning å sykle. 

Beskrivelse av denne etappen: 

Ta nordover på Jærveien, retning Sola. Ta inn på Kleppelundvegen i ca.1 km, før en ta av i rundkjøring ut på Verdalsvegen. Etter ca. 2 km tar en inn på Boreringen, så inn på Verdalsvegen igjen. Fortsett på Selevegen/ Fv510. Etter ca. 2,5 km svinger en inn på Gamle Tjeltavegen i 2,6 km før en tar inn på Varaheivegen i 700 m. Forsett på Ulvsberget, ta venstre inn på Nordsjøvegen og etter ca. 2 km ankommer dere Solastranden. 

Fra Sola til Stavanger bør en følge denne ruta: Ta nordøst inn på Nordsjøvegen ca. 1 km før en svinger inn på Erlingvegen i 1 km. Forsett på Kolnesvegen. I rundkjøring ut 2 avkjørsel til Sola Prestegårdsveg. Ta høyre, så høyre igjen i 2 km, så venstre og fortsett på Joavegen som går over til Fjordvegen. Ta inn på Eivindvegen, for så å svinge inn på Nesbuvegen/ Fv510. Etter 350 m, ta høyre, så venstre. Etter 1,2 km sving venstre inn på Nesbu Terrasse, så rett til høyre og fortsett på Nesbuvegen/fv510. Sving til venstre etter 600 m inn på Grannessletta. Ta av 4 avkjørsel og ut på Madlavegen. Ta til venstre. Ta så til høyre etter 10km inn på Madlavegen igjen. Følg skiltene til Stavanger. 

Her kan sykkelruten lastes ned eller skrives ut

ikon.jpg
Lett tur
ikon7.jpg
32 km
Screenshot 2022-10-14 at 12.21.46.png
ikon4.jpg
0 - 47 moh.

Opplevelser langs ruten

Neste etappe mot sør

Neste etappe mot nord

bottom of page