image001_edited.jpg
ikon2.jpg
Middels tur
ikon5.jpg
0 - 203 moh.
ikon8.jpg
47,7 km

Lindesnes Fyr - Farsund - Lista Fyr

Etappe 3

Denne sykkelstrekningen er noe bratt og kupert i begynnelsen av turen, for så å flate helt ut i slutten av turen langs de flotte Lista strendene. Turen er 47,7 km og tar ca. 3 timer å sykle. 

Vi anbefaler at dere legger inn flere stopp underveis. 

Beskrivelse av denne etappen: 

Fra Spangereid følger dere nordvest  Fv401, Retning Lyngdal og Farsund. 

Følg Fv401i ca. 11 km før dere  tar til venstre og følger videre Fv401 i 3 km. Her kommer en skarp venstresving før dere tar til høyre i 800 meter. Sving til venstre og inn på Fv656 i 350 meter for så å ta til høyre og inn på Fv590i 1,3 km. Sving til venstre og inn på Fv43, retning Farsund by. Fra Farsund by følger dere videre langs fjorden på Fv43, retning Vanse og Lista Fyr. 

I Vanse følger dere videre Fv43 og inn på Dyngvollveien, som så går over i Hasselveien og videre i Postveien og langs den vakre Bausjestranden til dere når Vestbygd. 

Herfra er det kun 7 min og 2 km til Lista Fyr og Besøkssenter Våtmark Lista. Anbefales. 

Kart til denne etappen finner du i knappen under. Denne kan både sendes til mobilen din og/eller skrives ut. 

For de som ønsker anbefaler vi virkelig en tur ned til den vakre utposten, Loshavn. Det er 7,3 km og tar 30 min å sykle fra Farsund sentrum. Det finnes flere alternativ å sykle, se kart i knappen under

Denne kan både sendes til mobilen din og/eller skrives ut. 

Disse anvisningene er kun til planleggingsformål. Du kan oppleve at veiarbeid, trafikk, vær eller annet fører til at forholdene avviker fra kartresultatet, og bør planlegge ruten din deretter. Følg alltid skilting og annen vei-informasjon underveis.

Screenshot 2022-10-14 at 12.20.11.png

Opplevelser langs ruten

Neste etappe mot sør

Neste etappe mot nord