top of page

Sirdal høyfjellshotell

Oppdatert: 24. nov. 2022

På vakre Sirdal Høyfjellshotell er det enkelt å velge rom. Du velger mellom enkeltrom, dobbeltrom og business rom. Bla nedover og velg det rommet som passer deg best!


Velkommen til Sirdal Høyfjellshotell


Sirdal Høyfjellshotell har 65 rom. Noen er dobbeltrom med 2 enkeltsenger og en dobbel sovesofa. Dobbeltrom med dobbeltseng og enkel sovesofa, samt businessrom med dobbeltseng, og to doble sovesofaer. De fantastiske rommene er innredet i smakfull stil som skal gi deg et typisk norsk fjellfølelse. Der du er omringet av vakker natur og fjelluft. Alle rom har telefon, arbeidsbord og TV med et stort utvalg av kanaler. Vi tilbyr også trådløst internett på hele hotellet. Bla nedover og velg det rommet som passer deg best!

Link til online booking her hotelsirdal.no/booking


Frokost hver dag 08.00 - 10.00


Restaurant:

Åpent hver dag fra kl. 12.00 - 22.00


Garasjen pub:

Åpent hver dag fra kl. 12.00 - 23.00

Møter & konferanser

Uansett om det er en stor konferanse eller et møte i siste liten du skal arrangere, vi har fasilitetene, kompetansen og servicen du trenger for et vellykket arrangement. Det skal være lett å møtes på Sirdal Høyfjellshotell!


Konferanse med fokus på det unike Vi på Sirdal Høyfjellshotell er stolt av vårt konferansekonsept. Hva med teambuilding, ølsmaking, hundesledeløp eller en rolig dag i naturen ? Vi har nesten 30 års erfaring med konferanser, og kan sammen med våre partnere tilby unike opplevelser for deg og ditt selskap. La oss arrangere en flott og minneverdig konferanse for dere. Vi har kapasitet på alt fra to til hundre mennesker i våre konferanseområder.

Til middag kan vi tilby plass til opptil 200 personer.


Nyheter & events

Finn ut mer om alt det spennende som skjer i Sirdal. Se mer her: hotelsirdal.no/nyheter


Velkommen skal du være på Sirdal Høyfjellshotell.Finn oss: Fidjeland, 4443 Tjørhom, Norway


Telefon: +47 38 37 74 00

 

64 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page