top of page

Kongeparken Camping, Ålgård, Stavanger

Kongeparken Camping er lokalisert rett ved Kongeparken fornøyelsespark på Ålgård. Her har vi drevet hytteutleie og campingplass for Stavanger og Sandnes området i over 20 år. Vi er rike på fasiliteter, og ligger godt sentralt iforhold til mange populære reisemål.


Kongeparken Camping  har 27 campinghytter med flott terrasse, fult møblert, leie av sengtøy og  kan bestille utvask. Perfekt alternativ for overnatting nær Kongeparken.

Hytte og hytteutleie nær Stavanger og Sandnes

Kongeparken Camping har 21 hytter for 5 personer som er på 36 kvadratmeter. Disse har overbygd terrasse som er møblert. Inne i hytten er det 2 soverom, kjøkken/stue og dusj/toalett. Alle hytter har Altibox innlagt og sørger for gode nett og tv signaler


Vi tilbyr plass for både campingvogner, bobiler, campingbiler og telt etc.

Campingplassen

Vi har stor plass for både campingvogner, campingbiler og telt etc. På området er det ca. 50 strømuttak. Vi har dessverre ikke oppmålte plasser, så en kan derfor ikke bestille plass på forhånd. Vi har årlig store treff på vår camping enten det er russetreff, biltreff, motorsykkeltreff eller andre arrangementer.


Servicebygg

I vårt servicebygg har vi i den ene enden resepsjon og cafè. Her selger vi forskjellig varmretter og kioskvarer. Det er også en sofakrok hvor en kan se på TV og stort billiardbord en kan spille på. I andre del av servicebygget har vi et stort flislagt sanitæranlegg med toaletter og dusjer. Det er og et rom hvor en kan leie vaskemaskin og tørketrommel. I andre enden av campingplassen ligg det en hytte med et lite kjøkken hvor det er kokeplater og oppvaskbenk. Her er det også tømme – rom for toaletter og et handikap – toalett.


Besøksadresse Ålgårdslåtten 3, 4330 Ålgård, Rogaland, Norge


Telefon: +47 51 61 75 76

 

425 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page