Oppsummering av søk

Campingplass

Bakkaåno Camping & Gjestegard

Bakkaveien, Fidje, 4380, Hauge i Dalane
Bakkaåno Camping & Gjestegard som ble etablert i 1993 er en idyllisk familiecamping på Sør-Vestlandet, mellom Egersund og Flekkefjord, langs Nordsjøvegen. Bakkaåno Camping & Gjestegard tilbyr en fin opplevelse i fredelige og flotte omgivelser langs Soknda...
Hotell

Best Western Plus Victoria Hotel

Skansegaten 1, 4006, Stavanger
Midt i Stavanger finner du Best Western Plus Victoria Hotel, helt nede ved havnen med flott utsikt over Vågen og Byfjorden.

Flybussen tar deg direkte fra flyplassen til hotellet. Kommer du med jernbanen eller sjøveien, er vi kun en kort spasertur unna...
Bobil

Bobilparkering i Flekkefjord sentrum

Grønnesveien, 4400, Flekkefjord
Bobilparkeringen ligger i Flekkefjord sentrum, like ved både sjø og shopping. Pris er pr. døgn som betales på automat rett i nærheten. 

Bobilcampen har gode fasiliteter som gratis sanitæranlegg, tømmestasjon, strøm, vann, offentlig grill, urtebed og ...
Bobil

Bobilparkering i Kristiansand

4611, Kristiansand S
Bobilparkering i Kristiansand. Dersom du trenger tilgang til strøm og andre fasiliteter kan du parkere på campingplassene. Roligheden Camping er nærmest sentrum, men også Hamre Familiecamping og Kristiansand Feriesenter har flotte forhold. 

Dersom du...

Brusand Camping

Nordsjøveien 3769, 4363 Brusand
Brusand ligger i Hå kommune, rett der det flate, imponerende Jærlandskapet begynner. Her er en flott kontrast mellom hav, strand, flatland og fjell.

Bryne Kro og Hotell

Morènefaret 3. Postboks 420 N-4349 Bryne
Familiehotellet med personlig serice i hjemlig atmosfære. Hotellets trivelige restaurant, Kroa, er viden kjent for sitt gode kjøkken og vi har en stilfull bar med alle rettigheter

Byrkjedalstunet

Hunnedalsveien 3231, 4335 Dirdal
Mat, historie og ekte opplevelser. Byrkjedalstunet er et hotell hvor maten, historien og den jordnære, ekt eopplevelsen står i sentrum. Eget lysstøperi.

Fidjeland Hytteutleie

Fidjeland, 4443 Tjørhom

Fidjeland Hytteutleige

Sirdalsveien 7984, Fidjeland, 4443 Tjørhom
Fidjeland hytteutleige leiger ut tre hytter i flotte omgjevnadar på Fidjeland, nær hovudvegen. Flott sted å starte din opplevelse i Norsk natur i Sirdal.

Fjordbris Hotell

Østhusvikveien 609, 4150 Østhusvik
Fjordbris Hotell ligger i indre havn i Østhusvik. En nydelig havn skjermet av en stor, flott molo. Hotellet har 50m kailinje langs land og to flytebrygger som rommer mange gjesteplasser og plasser for egne båter.

Fjordbris Hotell & Ferieleiligheter

Østhusvikveien 609 - 4150 Rennesøy
Ferie på bryggekanten på Rennesøy

Grand Hotell Egersund

Johan Feyers gate 3, 4379 egersund

Haraldshaugen Camping

Krossvegen 5, 5515 Haugesund

Hellvikhyttene

Trosavigveien 213, 4375 Hellvik
Hellvikhyttene er nydelige helårshytter som lligger i sjøkanten på Hellvik, nord for Egersund. ( bilde kommer)

Kongeparken Camping

Ålgård-slåtten 3, 4330 Ålgård
Kongeparken Camping har 27 campinghytter m/flott terrasse, fult møblert, leie av sengtøy og kan bestille utvask. Perfekt alternativ for overnatting nær Kongeparken. Åpent hele året.

Leiligheter i Ny- Hellesund

Kapelløya, Ny-Hellesund
Verftet ligger midt i Sørlandets flotteste skjærgård like utenfor Kristiansand. Her kan du overnatte i en av våre 19 moderne og komfortable utleieleiligheter eller arrangere selskap og konferanser

Lindesnes Havhotell

Lindesnes Havhotell, 4521 Lindesnes
Velkommen til Lindesnes Havhotell - et sted der været, maten, rekreasjonen og servicen gir en opplevelse av noe helt unikt, som du svært gjerne vil komme tilbake til

Lindesnes Utleieferie

Ramsland, 4521 Spangereid
Fine og prisgunstige leiligheter direkte ved sjøen. Leilighetsanlegget ligger i Ramslandsvågen på vei mot Lindesnes Fyr.Leilighetsanlegget ligger i Ramslandsvågen på vei mot Lindesnes Fyr.

Neset Camping

4741 Byglandsfjord
- perfekt beliggende langs østbredden av den 40 km lange Byglandsfjorden, ved Rv. 9 i nedre Setesdal, 13 km nord for Evje. Neset er en rolig 4- stjerners campingplass med svært mange stamgjester. Vi har 31 campinghytter til utleie og over 200 plasser med strømtilkobling.

Neset Camping

Neset,4741 Byglandsfjord

Norneshuset Overnatting i Gamle Skudeneshavn

Nordnes 7, 4280 Skudeneshavn
Bra standard. Intimt miljø. Ved sjøen i Gamle Skudeneshavn. Blant Britas nordiske perler, omtalt i Lonely Planet og i tyske, franske og engelske reiselivsmagasin.

Obrestad Hytteutleie

Håvegen 160,4365 Nærbø
Hytter i det åpne jærlandskapet under en mektig himmel og med storhavet som nærmeste nabo!

Ogna Camping

Nordsjøvegen 4061, 4364 Sirevåg
Å tilbringe dager ved en av Jærens fine sandstrender er en drøm for mange og på Ogna er det mulig å oppfylle slike drømmer nå. Å sitte i solnedgangen, nyte utsikten og bare kjenne på hvor deilig det er å leve…

Revsnes Hotell

Setesdalsveien 2031, 4741 Byglandsfjord
Vakre omgivelser for overnatting, kurs og konferanse eller et rolig opphold. Restaurant viden kjent for sine lokale spesialiteter. Mange spennende aktiviteter i nærområdet. Kun en times kjøretur fra Kristiansand. Velkommen til oss!

Revsnes Hotell

Setesdalsveien 2031, 4741 Byglandsfjord

Risør Hotell

Tangengata 16, 4950 Risør

Risør Hotell

Tangengata 16, 4950 Risør
Hotellet på bryggekanten i sentrum av Risør. Med Risør Akvarium som er Sørlandets eneste saltvannsakvarium som nærmeste nabo.
 c1a9563c-
Hotell

Rosfjord Strandhotell

Rosfjord, 4580, Lyngdal
Rosfjord Strandhotell er et familiedrevet hotell som ligger innerst i Rosfjorden i Lyngdal, med Sørlandsbadet som nærmeste nabo. Hotellet har totalt 67 rom. 54 av disse var nye sommeren 2008. De aller fleste rommene har terasse med flott utsikt over fjord...

Sageneset Feriesenter

Nesset, 4443 Tjørhom
Sirdalen sommer og vinter gir naturopplevelser du aldri vil glemme! Her bor du tett inntil noen av Norges beste villmarker. I elva svømmer bever, i skogen beiter elgen og på fjellet kan du treffe villrein.

Sandnes Camping Mandal

Holumsveien 133, 4516 Mandal
Sandnes Camping er en solrik og åpen camping plassert ved Mandalselva. Her kan man nyte fred og ro, og spasere i skogen på våre merkede turløyper.

Sirdal Hytteformidling

Øvre Sirdal
Sirdal er den sørlige inngangsporten til den ville og vakre Lysefjorden, med den smale Suleskarvegen som en eventyrlig start på reisen inn i Fjord Norge. I Sirdal finner du et variert aktivitets- og opplevelsestilbud for hele familien. De storslåtte Sirdalsheiane gir ubegrensede muligheter for friluftsaktiviteter som vandring, klatring, padling, jakt og fiske.

Sirdal Høyfjellshotell

Fidjeland, 4443 Tjørhom

Sirdal Skisenter

Klattane149, 4443 Tjørhom
Studioleilighet med ski-inn/ski-out beliggenhet i Sirdal Skisenter. Koselig leilighet med eget kjøkken og alt du trenger, midt i hjertet av Hulderheimen. Umiddelbar nærhet til Kjerag Lodge Restaurant & Bar, Skiutleie, Barneområde, Alpinbakken og Langrennsløyper.

Sjøberg Ferie

Østhusvik, Hanasandveien 782, 4150 Rennesøy
Maritime opplevelser på Rennesøy. Sjøberg Ferie ligger på idylliske Østhusvik på Rennesøy, kun 30 min fra Stavanger. Her kan du overnatte i rolige omgivleser like i sjøkanten.

Sjøsanden Feriesenter

4504 Mandal
Velkommen til Sjøsanden Feriesenter! Foruten strand, lekemuligheter for barn, minigolf, servering og diskotek tilbyr feriesenteret deg diverse overnattingsmuligheter. Vi har 300 telt/campingplasser, leiligheter, hytter og motell
Hotell

Sogndalstrand kulturhotell

Sogndalstrand, 4380, Hauge i Dalane
I det gamle ladestedet Sogndalstrand - tre mil sør for Egersund - finner du Sogndalstrand kulturhotell.

Sogndalstrand kulturhotell består av 10 hus. I nyrestaurert tredrakt fra 1800-tallet tar hotellet imot reisende med varme og vennlighet. Det er igje...

Sogndalstrand Kulturhotell

Strandgaten 32, 4380 Hauge i Dalane
Sogndalstrand - var opprinnelig et gammelt ladested fra seilskutetiden. I dette idylliske miljøet finner du Sogndalstrand Kulturhotell i nyrestaurert tredrakt fra 1800-tallet. Her blir reisende tatt imot med varme og stor gjestfrihet.

Sola Strand Hotel

Nordsjøvegen, Axel Lundsv. 27, 4055 Sola
Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, like utenfor Stavanger.Vi tilbyr 135 hotellrom, moderne konferansesenter, et anerkjent kjøkken, førsteklasses restaurant, unike selskapslokaler og Nordsjøbadet Spa.

Sola Strand Hotell

Axel Lunds veg 27, 4055 Sola

Steinsnes Camping Egersund

Jærveien 190, 4373 Eigersund

Steinsnes NAF Camping

Jærveien 190, 4373 Eigersund
Vi ønsker velkommen til et hyggelig camping opphold ved Bjerkreimselva i Eigersund! Campingplassen ligger ved Fv. 44 – Nordsjøvegen – ca. 3 km. nord for Egersund sentrum. Den internasjonale sykkelruten “The North Sea Cycle Route” går rett i nærheten.

Sølvgarden Hotell og Feriesenter

Setesdalsvegen 3218, 4748 Rysstad
Hotell

The Bølgen & Moi Hotel Utsikten Kvinesdal

Utsikten 1, 4480, Kvinesdal
Nye Utsikten Hotell åpnet i mai 2008, og er et flott og helhetlig produkt som er lokalisert innerst i Kvinesdal i Vest-Agder. I september byttet hotellet navn til The Bølgen & Moi Hotel Utsikten Kvinesdal.

Rommene:
Hotellet har 85 rom, hvorav 24 er s...
Hotell

Utstein Kloster Hotell

Mosterøyveien 661, 4156, Mosterøy
Ute i havgapet på Mosterøy ligger Utstein Kloster Hotell.

Turen ut fra Stavanger sentrum tar 25 minutter med bil/buss. Hotellet er et annerledes møtested for bedrifter, feriefolk, foreninger og lag som ønsker noe mer enn det hverdagen kan by på.
Uts...

Verftet Ny- Hellesund

Ølberg Camping

Ølberg Havnevei, 4054 Tjelta
Ligger ved Ølbergstranden, en populær familie - badestrand med et hyggelig havnemiljø med kiosk og restaurant! Ølbergstranda er et flott utgangspunkt for turer langs sjøen. Merket tursti

Utforsk Nordsjøvegen

Ting å gjøre
Hva skjer
Overnatting
Søk
Søk
Søk
Copyright © Nordsjøvegen - Drive The Viking Path. Powered By New Mind | tellUs       •      Design & utvikling: DESTINO © Publiseringsløsning | Destinet