top of page

Sandnes Camping, Mandal

Oppdatert: 20. jan. 2023

Sandnes Camping er en solrik og åpen camping plassert ved Mandalselva. Her kan man nyte fred og ro, og spasere i skogen på våre merkede turløyper. 


CAMPINGPLASS

Campingplassen er solrik, åpen og har en godt drenert plen med fast underlag. Det er anlagt småveier med uttak for strøm. Her er det egen plass for tømming av spillvann direkte fra bil og toalett-tømming for bærbare tanker. 


På campingen finnes bord, benker og to separate grill/ildplasser. Campingen har sanitæranlegg med 4 dusjer, 6 toaletter, stellerom for småbarn og sanitæranlegget er tilrettelagt for handikappede. Vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel finnes i sanitæranlegget. På campingen finner man også kjøkken med komfyr, kjøleskap, fryseboks og oppvaskkummer. 

Campingen har opparbeidede turstier med benker og utsiktspunkter. 


HYTTER

Midtstua er en ettromshytte med plass til 4 personer. Her finner man en dobbeltseng, sovesofa, kjøkkenbord med 4 stoler og kjøkkenutstyr til 4 personer. Hytta har kjøkkenkrok og toalett. Dusj må benyttes på campingen. Utenfor hytta finner man en terrasse med bord, stoler og kveldssol. Dyr er ikke tillatt inne i Midtstua.


Bjørkeli er en ettromshytte med sengeplasser til 2 voksne og to barn. Denne hytta er litt mindre enn Midtstua. Her finner man kjøkkenkrok, kjøkkenbord m/stoler og kjøkkenutstyr til 4 personer, og toalett. Dusj må benyttes på campingen. Utenfor hytta finner man en terrasse m/bord, stoler og litt kveldssol. Dyr er ikke tillatt inne i Bjørkeli.


Stabbureter bygd på 1600- tallet, og er et tradisjonelt norsk matlager som står på påler og har stor steintrapp ved inngangspartiet. Her finner man sengeplasser til 2 (3) personer, en sofabenk, kjøkkenbord med stoler, vannkoker, kjøleskap og vask med kaldt vann. Dusj/toalett og kjøkken benyttes på campingen like ved. Dyr er ikke tillatt inne i Stabburet.


Stusseli er den minste hytta på campingen. Her er det sengeplasser til 2 personer, et kjøkkenbord med stoler og vannkoker. Utenfor hytta finner man en liten terrasse med bord og stoler. Dusj/toalett og kjøkken må benyttes på campingen like ved. Dyr er ikke tillatt inne i Stusseli. 


Gamlehuset er et hus fra 1500-tallet. Her er det sengeplasser til 6 personer. Huset har alt av fasiliteter; kjøkken m/kjøkkenutstyr til 6 personer, stue, bad m/dusj og toalett, 2 soverom, stor hage og uteplass m/sol fra morgen til kveld. Dyr er ikke tillatt inne i Gamlehuset. 


Besøksadresse: Marnarveien 133, 4516 MandalTelefon: +47 98 88 73 66 

 

236 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page