Sogndalstrand Kulturhotell

Velkommen til et unikt hotell med 30 restaurerte og sjarmerende rom med egne bad, i fredede Sogndalstrand med trehusbebyggelse fra 1700 og 1800 tallet. Restaurant med lunch og middagsservering – godt, ekte og hjemmelaget.


Velkommen til Sogndalstrand Kulturhotell et hotell med særpreg.

Sogndalstrand - 3 mil sør for Egersund - var opprinnelig et gammelt ladested fra seilskutetiden. I dette idylliske miljøet finner du Sogndalstrand Kulturhotell i nyrestaurert tredrakt fra 1800-tallet. Her blir reisende tatt imot med varme og stor gjestfrihet.


Sogndalstrand Kulturhotell består av 11 ulike hus. Gata er vår “lobby”, og det er igjen liv i den gamle Krambua, Kommunehuset, Folvikhuset, Skredderhuset, Sjøbua, Mydlandhuset samt Løa. Disse bygningene utgjør Sogndalstrand Kulturhotell.

Et utradisjonelt hotell – åpent for restaurantgjester, overnatting, kurs- og konferanser, feiringer og festlige anledninger.


Sogndalstrand er et av de best besøkte reisemål i Rogaland, og er det eneste tettstedet i Norge hvor trehusbebyggelsen fra 1700- og 1800-tallet samt omkringliggende kulturlandskap er fredet av Riksantivaren. Dette unike stedet med sjel og historie i alle vegger vil sjarmere med sin arkitektur uansett om det bugner av blomster på sommeren eller er ikledd vinterdrakt.


Stedet og de omkringliggende områder har et mangfold av historie, severdigheter og aktiviteter - som er vel verdt et besøk.


Sogndalstrand Kulturhotell tar imot dere med varme og vennlighet enten du kommer som privatperson eller på jobb-besøk.


Overnatting i et unikt, trivelig og historiske miljø Sogndalstrand Kulturhotell består av i alt 11 forskjellige bygninger, 30 gjesteværelser. Hotellet har åpent hele året.


Mat og drikke

Hos oss kan du nyte alt fra en god kopp kaffe med herlig, enkel hjemmelaget kaffemat, et godt glass vin, smakfulle lunchretter til deilige middager.

Besøksadresse: Sogndalstrand, 4380 Hauge i Dalane


Booking: www.sogndalstrand-kulturhotell.no post@sogndalstrand-kulturhotell.no


Telefon: +47 51 47 72 55


170 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Fyrferie