Sola Strand Hotell

Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, like utenfor Stavanger.
Vi tilbyr 135 hotellrom, moderne konferansesenter, et anerkjent kjøkken, førsteklasses restaurant, unike selskapslokaler og Nordsjøbadet Spa.
Sola Strand Hotel er stolt medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder. De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av noen av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. 54 hoteller, 19 spisesteder og 1 båt  er medlem av gruppen. For å få tildelt en slik tittel kreves det et bevisst forhold til vertskapsrollen, der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi.
Til tross for at medlemmene i De Historiske har individuelle særpreg og karakter, vil du finne flere fellestrekk; en varm velkomst, god service, en vennlig atmosfære og høy standard i alle ledd.
For mer informasjon om De Historiske Hotel & Spisesteder, ta en titt på www.dehistoriske.no.
På Sola Strand Hotel, like utenfor Stavanger, finner du Nordsjøbadet Spa. I sanddynene utenfor bøyer marehalmen seg for havbrisen mens Nordsjøen glitrer i solskinnet. Naturen som omgir Nordsjøbadet Spa er som balsam for kropp og sjel.

Nordsjøvedet Spa:
Vi tilbyr åtte behandlingsrom, basseng med motstrøm, tre badstuer, kaldtvannskulp, fotbad og deilige avslapningsområder. Her kan du nyte et bredt utvalg profesjonelle spabehandlinger, alle inspirert av våre omgivelser. Kombiner gjerne besøket i Nordsjøbadet Spa med et besøk i Strandbaren eller i vår restaurant hvor man kan nyte et måltid og forfriskninger som en fin avslutning på spabesøket.
Vi anbefaler å bestille spabehandling i god tid før besøket. Alle våre behandlinger inkluderer også inngang til vår velværeavdeling.
Velkommen til oss for en frydefull sanseopplevelse, avkobling og påfyll av energi!

Kontaktinformasjon

Sola Strand Hotell Adresse:
Axel Lunds veg 27, 4055 Sola
 
Telefon:
+47 51 94 30 00
 
Åpningstider:

Også i nærheten

Amerikanske Lista
Arkelogisk Museum
Bakkaåno Camping & Gjestegard
Bokn Bygdemuseum
Brusand Camping
Bryne Kro og Hotell