top of page

Bryne Kro og Hotell

Familiehotell med personlig service i hjemlig atmosfære. 61 hotellværelser. Kjent for sitt gode kjøkken. Bar med alle rettigheter. Egen 9 hulls «chip & putt» golfbane - disponeres fritt av hotellets gjester.


Bryne Kro & Hotell er en familiebedrift, startet i 1986 av familien Otto. I dag er det andre generasjon som driver stedet.  Så kan du spørre: Betyr det noe at vi er familiedrevet? For oss betyr det masse, selvsagt, vi fører videre noe vi tror på. Vi er sikre på at det betyr noe for deg også, eller rettere sagt: for opplevelsen din når du er her. Du kommer til å føle det hjemmekoselige, det uformelle og nære. Kjenne at du er en av oss.

Hotell

På Bryne Kro og Hotell skal det være godt å sove, enten du ferierer på Jæren eller er hos oss i jobbsammenheng. Vi har god plass til deg og dine – 61 hotellrom fordelt på  enkeltrom, dobbelt-/trippelrom og kombirom.  Og om historien vår er tre tiår gammel, er de fleste rommene mye nyere: I mai 2012 åpnet vi en splitter ny fløy med 47 overnattingsrom. I tillegg har vi en utvendig fløy som består av 14 rom med egen inngang fra bakkenivå. Alle disse er nyoppusset i mai 2016. Skulle du ønske “motellfølelsen”, kan vi gi deg den også.

Alle rommene våre har lekkert, fliselagt bad, skrivebord, telefon, tv og gratis, trådløst Internett  – du velger om du vil jobbe eller bare slappe av. Parkeringsmulighetene er gode. Og gratis, de også.

For treningsentusiastene kan vi friste med både fri adgang til treningssenter og nærliggende lysløype med utendørs trim & balansepark.

Om kjæledyret er med deg på tur og også trenger overnatting, ordner vi dette mot et lite tillegg i prisen. Restaurant Hotellets trivelige restaurant, Heldigvis, er viden kjent for sitt gode kjøkken. Våre kokker har yrkesstolthet – og tilbereder maten fra “bunnen av” . Det kjennes på smaken at det er “hjemmelaget”.

Selvsagt har vi også en stilfull bar med alle rettigheter og masse sjarm. Her er det sitteplass til 50 personer og mulighet for å ha egne arrangementer og live musikk. Skål for den gode stemningen!

A La Carte – en variert og spennende meny – noe for enhver smak. Kjøkkenet kommer ukentlig med ny anbefaling, dette for å kunne benytte de beste og ferskeste råvarene. Vi tar selvsagt hensyn til allergier og andre behov, hos oss skal alle kunne spise g o d mat uansett ingredienser


Golf Kortreist mat, kortreist golf. Vår 9-hulls pitch&putt-bane er kjempepopulær, ikke minst hos bedrifter, og stort sett grønn hele året. Det er en pay&play-bane hvor du ikke trenger grønt kort eller medlemskap i noen golfklubb for å spille. Det eneste kravet er at én person i flighten skal ha papirene i orden. Trenger dere instruktør, ordner vi det. Avstanden på hullene varierer fra 25 til 60 meter. Det brukes bare to køller pluss putter, disse leier dere i resepsjonen.

Besøksadresse: Morènefaret 3, N-4349 Bryne


Telefon: +47 51 77 75 00

 

110 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page