Ogna Camping

Hytter - bading - fiske nær lakseelv og golfbane. Rett ved Nordsjøvegen.


Fantastiske Jæren! Opplev det skiftene været, det spesielle lyset som til alle tider har trukket kunstnere til Jæren. Og ikke minst den fantastiske solnedgangen.

Telt, bobil eller hytte

Ogna Camping har 130 standplasser for campingvogner, bobiler 200,- pr. døgn og telt  200,- pr.døgn. Og de har 12 hytter for utleie. Ved innkjøringen til campingplassen har du en liten kiosk/resepsjon. Sanitæranlegget inneholder toaletter, dusj, handikap-bad, barne/stellerom, kokemuligheter og vaskemaskin samt tørketrommel. Hver standplass har tilgang til strøm. Lekeplass med noen lekeapparater finnes også. Har 6 nye 4pers hytter med 2 soverom og bad til utleie til 900,- pr døgn.


Norges lengste og fineste sandstrand

60 km sør for Stavanger og 20 km nord for Egersund ligger Ogna Camping, like ved finner du Norges lengste og fineste sandstrand. Ogna Camping åpnet i 1957. Området rundt plassen er definert som landskapsvernområde. Her finner du idylliske små sandstrender mellom svaberg og steiner. Det er flotte forhold for bading og strandliv, i tillegg til brett, kite og vindsurfing. Ogna Camping er en helårscampingplass.


Besøksadresse: Ogna Camping, Nordsjøvegen 4061, 4364 Sirevåg


Booking: www.ognacamping.no post@ognacamping.no


Telefon: +47 51 43 82 42


119 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nordsjøvegen magasinet

OPPLEVELSER SOM SOM PERLER PÅ EN SNOR

Nordsjøvegen byr på et stort mangfold av opplevelser langs hele reiseruten. Bruk en dag, en uke eller en måned. Uansett hvor lang din reise blir, vil du oppleve et stort mangfold av opplevelser.

 

Les magasinet online

 

Kontakt oss 

På grunn av Coronaviruset kan informasjon om åpning og besøk avvike - se nettsidene til bedriftene for mer info 

Nordsjøvegen
Grenseveien 21, 4313 Sandnes
Telefon: 47 30 70 75
E-post: post@nordsjovegen.no

 

© 2020 Nordsjøvegen. DesignStrek