top of page

Sageneset Feriesenter, Sirdal

Oppdatert: 13. okt. 2022

Sirdalen sommer og vinter gir naturopplevelser du aldri glemmer!


Sirdal - naturen kaller. Klatrefjell, Norges flotteste motorsykkelvei, villrein og 5000 sauer i urørt natur.  Her er det variert turterreng for hele familien. Flate vidder med preparerte løyper, eller bratte bakker med skitrekk for de som ønsker det. Sageneset er stedet der du kan bo, enten du ønsker å sitte i solveggen med hytta, eller å ta de utfordringene naturen byr på. Kanskje en topptur? Kjerag?

På Sageneset Feriesenter bor du tett inntil noen av Norges beste villmarker. I elva svømmer det bever, i skogen beiter elgen og på fjellet kan du treffe på villrein. Ønsker du en villmarksopplevelse kan dette være rette stedet. Våre hytter har et røft villmarkspreg utvendig og har høy standard ellers.Alle hyttene har ett rustikk preg utvendig og høy standard innvendig med alle fasiliteter. Vi har hytter for 6-8 personer. Leiligheter for 10 – 12 personer.


De finnes ett flott innendørsbasseng i eget bygg, med stor barderobe og badstu. Vi har også en jacuzzi ute til bruk for gjestene. Store uteareal.


Besøksadresse Nesset, 4443 Tjørhom. GPS: N 58° 54.964’, E 6° 54.510’

Telefon: 38 37 13 00 / 975 03 777

 

95 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page