Sirdal Resort

Bo der det skjer, i hjertet av Sirdal, til en rimelig pris like ved skibakken og restaurant.


Ski på vinteren. Klatrepark, mountaincart, klatrevegg og kanopadling på sommeren. Vi passer perfekt for den aktive familien.

Vi tilbyr koselige og komfortable rom for hele reisefølget, med ski inn og ut av våre leiligheter og gode tilbud på heiskort, mat og andre aktiviteter. Sirdal Resort som helårsdestinasjon tilbyr mange aktiviteter som Høyt og Lavt Klatrepark, Mountain Cart, kanopadling, turstier og en fortryllende badestrand, rett utenfor døren.


Noe for enhver smak

Her i Sirdal Resort er du så heldig at du har flere alternativer å velge mellom. Vi tilbyr fristende hamburgere i Ålsheia, nydelige bagels i stolheisen og en helt egen restaurant med varierende meny i Huldreheimen. Etter en lang dag i bakken er det godt å senke skuldrene og slappe av. Ta med deg hele familien og samle dere rundt bordet for en nydelig og smakfull middag i en lun og intim atmosfære med trivelige servitører og hyggelige bartendere.


Besøksadresse Tjørhomfjellet, 4443 Tjørhom

Booking: www.sirdal-skisenter.no

Telefon: +47 51 20 81 80


14 visninger0 kommentarer

Nordsjøvegen magasinet

OPPLEVELSER SOM SOM PERLER PÅ EN SNOR

Nordsjøvegen byr på et stort mangfold av opplevelser langs hele reiseruten. Bruk en dag, en uke eller en måned. Uansett hvor lang din reise blir, vil du oppleve et stort mangfold av opplevelser.

 

Les magasinet online

 

Kontakt oss 

På grunn av Coronaviruset kan informasjon om åpning og besøk avvike - se nettsidene til bedriftene for mer info 

Nordsjøvegen
Grenseveien 21, 4313 Sandnes
Telefon: 47 30 70 75
E-post: post@nordsjovegen.no

 

© 2020 Nordsjøvegen. DesignStrek