Nordsjøvegen på sykkel!

Oppdatert: april 15


Finne rytmen. Drive avsted på asfalt og grusbelagte veier. Gjennom skog, over åser og åpent landskap. Kjenne vinden leke med håret og lukten av salt sjø.Nordsjøvegen på sykkel er en fantastisk måte å oppleve Sør-Vestlandet på. Reisen blir en opplevelse i seg selv og man får både mental og fysisk trening.


“Norges råeste rasteplass - i Jøssingfjord, Sokndal, finner du Norges råeste rasteplass i den nedlagte tunnellen. Spektakulær utsikt og mulighet for overnatting. ”

Sykkelruten hele veien fra Kristiansand til Haugesund gir deg muligheten til å dra til skjær-gård og fjorder og til småbyer og storbyer i naturskjønne omgivelser. Opplevelser og aktiviteter på veien Du finner et hav av aktiviteter langs reiseruten. Her er opplevelser for familien, for den eventyrlystne, for naturelskeren og kulturentusiasten. Havfiske, rafting, vandring, konserter, ballett, og festivaler, museum og bading på vidstrakte hvite strender, er bare noen av de utallige tilbudene du vil finne på denne reiseruten. Shopping i storbyen betyr stort utvalg og shopping i småbyen betyr at du kan få med deg de spesielle suvenirene og nisjebutikkene. Overnatting Du kan overnatte på fyr, historisk hotell, eller kanskje du vil bo i telt? Langs hele Nordsjøvegen finner du nydelig små hoteller, bed & breakfast, hytteutleie og campingplasser, alltid vakkert plassert i naturskjønne omgivelser, eller i ett bysentrum omgitt av karakteristisk arkitektur. Vi anbefaler at dere booker overnatting i god tid.

Bespisning De kulinariske eventyrene er en del av hele opplevelsen. Det finnes gode restauranter med lokale delikatesser og internasjonalt inspirerte menyer. Eller du kan velge den lokale varianten; kjøpe ferske reker, loff og majones og finne et skjær eller en benk og se utover havet mens du nyter måltidet. Selv småbyene - og kanskje spesielt dem - har hyggelige kafeer og restauranter, og langs veien vil spisestedene overraske deg med noe helt nytt. En tur langs Nordsjøvegen på sykkel er et eventyr som kan gjøres på et par dager, en uke eller en måned.1,068 visninger

Nordsjøvegen magasinet

OPPLEVELSER SOM SOM PERLER PÅ EN SNOR

Nordsjøvegen byr på et stort mangfold av opplevelser langs hele reiseruten. Bruk en dag, en uke eller en måned. Uansett hvor lang din reise blir, vil du oppleve et stort mangfold av opplevelser.

 

Les magasinet online

 

Kontakt oss 

På grunn av Coronaviruset kan informasjon om åpning og besøk avvike - se nettsidene til bedriftene for mer info 

Nordsjøvegen
Grenseveien 21, 4313 Sandnes
Telefon: 47 30 70 75
E-post: post@nordsjovegen.no

 

© 2020 Nordsjøvegen. DesignStrek