top of page

Kystkultursamling i Tananger

Samlingen gir oss et innblikk i hvordan folk levde i Tananger og historien om Tananger.


Samlingen gir oss et innblikk i hvordan folk levde i Tananger og historien om Tananger. Et tyvetalls ulike bruksbåter fra 1800-tallet, samt gjenstander knyttet til livet til havs og ved kysten. Samlingen finnes i Melingsjøhuset, et av kommunens eldste bygg. Det ligger idyllisk til, like ved havna. Her er det en kafé hvor man kan nyte vafler og lapper til kaffen.

Parkering i Tananger Havn, ca 100 meter fra museet.

Se museets åpningstider på www.kystkultursamlingen.no. Melingsiden 21, Tananger,

tlf.: 51 69 81 01Fotturer

Sola har mange fine turområder. Se sola.kommune.no eller ut.no for mer info


Andre aktiviteter Sola har et rikt kultur- og fritidsliv, med gode anlegg for sport og rekreasjon. Her er flere golfbaner, motorsportsanlegg, utendørs treningsparker, skatepark, fotballbaner, baseballbaner og mye mer. Se sola.kommune.no for mer info.


Ut og spise I Sola finner du et bredt og godt utvalg av spisemuligheter. Vi anbefaler også Sola Smaksfest i september hvert år for å oppleve lokal matkultur.


Shopping Gode shoppingmuligheter i Tananger, Sola sentrum og på Forus, fra små nisjebutikker til de store kjøpesentrene.


Det skjer

I Sola arrangeres det flere festivaler, konserter og andre kulturarrangement hele året. informasjon se www.solakulturhus.no eller følg oss på Facebook www.facebook.com/solakulturhus/


Turistinformasjon Rådhusvegen 21, 4050 Sola Tlf.: 51 65 33 00 Åpent man. - fre. 08 - 15.30 www.sola.kommune.no137 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Lyngdal

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page